En son beş Yangın Kapısı Fiyatları Kentsel haber

Wiki Article

Door and Store olarak; yangın kapısı, yangın çıkış kapısı, yangın merdiveni bapsı, ürkü barlı yangın kapısı, ivedi çıkış bapsı modellerini sarı, yeşil ve kırmızı renkler özellikle başlamak üzere mergup renkte üretmekteyiz. Yangın bapları onat fiyatlar ile satın alabilirsiniz. ürkü barlı olanlar en çok kullanılan ve amaca isabetli olarak üretilen modellerimizdir. Yangın çabucak telaşa baplarak kapı açım zamanını kısaltmak ve insanların hafif tahliye olmalarını katkısızlar.

Bu standarda uygunluğunu belgeleyen bir şehadetname, yangın kapkaloriın kalitesi ve güvenilirliği için size haber verecektir.

Ürünlerimiz TSE yangın bapsı sertifikasına sahiptir. Bu sertifikanın üstıaralık firmalar yangın bapsı deney raporlarına da iye olmalıdır.

Yangın çıkış kapısı özellikleri olarak da anılan yangın bapsı özellikleri şunlardır

Yangın merdivenlerinde yaylı menteşe, panik bar ve yaman sızdırmaz özellikleri sürdürmek zorundadır.

Please be aware that this might heavily reduce the functionality and appearance of our şehir. Changes will take effect once you reload the page.

Binada bulunan kişilerin ısı ve dumandan etkilenmeden dışarıya yahut yangın merdivenlerine erişmesinı sağlayıcı Yangın Kapısı modelleri kendi içerisinde biricik kanatlı, çift kanatlı ve ürkü barlı Yangın Kapıları olarak sınıflandırılmaktadır.

FEZA Model Odası Yangın Kapısı: Cümle odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış olan yangın bapsıdır, yangın dayanımının yönı saf otomasyon sistemlerine münasip aksesuarlarla donatılmıştır. Dizge odası yangın bapları camlı mümkün.

Z Tipi Yangın Merdiveni; Z tipi, adını zikzak olarak modellenmesinden almaktadır. Sade şekilde, korkuluklu ve aynı uzunlukta basamaklara iye olan bir kuruluşsı vardır.

Kötü intikalini engelleyecek şekilde üretilirler. Tütün sızmasını mâni olmak amacı ile kapı ve kasanın inikat noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

Yangın yönetmeliğinde rapor edilmiş olduğu üzere kapıların tabiatıyla kapanması gerekmektedir. Kapıların kendi kendine kapanmasını sağlayıcı yaylı menteşelerdir.

ürkü amerikan bar yardımıyla bâtınerden autarı çıkmak isteyenler sadece kapının eni süresince uzanan bu kilidi aşağı muhik iterek kapıyı açabilirler. Bu sayede çok amelî ve hızlı bir şekilde ivedili çıkış dokumalabilir.

Bu özel kapıların kilit sistemleri, yangın direncini etkilemeyecek ancak emniyetliği sağlayacak şekilde oluşturulmalıdır.

Iye oldukları özellikleri ile iç kapı modellerinden ayrılan müstacel çıkış kapıları, Yangın kapısı istanbul fiyatı üretim sürecinde kazanmıştırkları peklik ile kârlevlerini yerine getirmektedir. Yangına karşı dayanıklılık özelliği ile ölçün baplardan ayrılmasının taçı esna son merhale farklı paha skalasına sahiptir.

Report this wiki page